Sobre Miracle Material Elèctric

Una empresa de confiança

Servei Personalitzat

Miracle Material Elèctric S.L. ofereix als seus clients un servei totalment personalitzat, entenent les particularitats del dia a dia per a cadascun dels professionals que dipositen en nosaltres la seva confiança.

Assessorament

Entenem com a prioritat fer la tasca de consultoria necessària per a cada repte dels nostres clients, assessorant i donant suport tècnic especialitzat al mateix temps que fem d’interlocutors amb els principals fabricants per a les qüestions més tècniques que puguin sorgir durant la implantació d’alguna de les nostres solucions.

Garantia de Qualitat

Disposem de les qualificacions necessàries per mantenir un compromís de garantia que proporciona la cobertura necessària per als problemes que puguin sorgir durant la implantació de qualsevol solució tècnica que s’hagi recomanat.

Nosaltres

Per a portar a terme la nostre tasca, disposem d’unes modernes instal·lacions i d’un equip humà preparat per donar l’atenció necessària als professionals que ens dipositen la seva confiança. Al nostre magatzem, els professionals del sector poden trobar una extensa gamma de productes de les marques més destacades.

La nostra amplia experiència ens avala, però cada dia intentem treballar per a millorar els nostres serveis i oferir als nostres clients tot allò que pugui resoldre de manera òptima la seva tasca professional diària.

Una mica d’història:
Miracle Material Elèctric es va fundar l’any 1974 a la localitat de Mataró, amb la intenció de donar un bon servei als nostres clients. Des d’un inici la nostra empresa ha volgut especialitzar-se en la distribució de material elèctric tant en l’àmbit industrial com residencial, oferint productes de les marques més característiques del sector. El nostre objectiu principal és seguir aprenent per millorar i així garantir una bona atenció als nostres clients i seguir agraint la confiança que ens dipositen.